Ilmoittautuminen KNF-päiville on päättynyt.


Osallistumismaksut
 (alv 0 %)

2 pv osallistuminen (sis. illallisen), 300 EUR

1 pv osallistuminen (ei sis. illallista), 100 EUR

Osallistumismaksut sisältävät koulutuspäivien ohjelman, kahvitarjoilut sekä lounaat. 2 päivän osallistumismaksu sisältää myös illallisen 8.11. Sokos Hotel Ilveksessä. Pelkän illallisen hinta on 80 EUR.

 

Keskiviikkona 7.11. iltapäivästä alkaen järjestetään yliopistosairaaloiden YL-lounas (omakustanteinen Sokos Hotel Ilveksessä), IOM-kokous ja fyysikkokokous nTMS aiheella. Fyysikot jatkavat iltaa vuosikokouksen merkeissä ja illallisilla Pyynikin Panimoravintolassa. KNF ylilääkäreillä on keskiviikkoiltana mahdollisuus illallistaa omakustanteisesti Ravintola Tampellassa. Näihin kokouksiin ilmoittaudutaan samalla lomakkeella kuin KNF-päiville.

Suomen kliinisen neurofysiologian yhdistys järjestää Sokos Hotel Ilveksessä keskiviikkona 7.11. noin kello 12 – 18 ääreishermoston ultraäänitutkimuksista hands on -kurssin, jossa kouluttajina on ulkomaisia menetelmän asiantuntijoita. Kurssille voidaan ottaa korkeintaan 20 henkilöä. Näistä 10 paikkaa on varattu yliopistosairaaloiden KNF-laboratorioille (2 paikkaa kullekin).


Maksutavat

Osallistumismaksu(t) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä joko verkkopankissa, luottokortilla tai PayPal-maksuna ilman maksutapalisää. Maksuvaihtoehdoksi voi valita myös laskutuksen, jolloin laskun loppusummaan lisätään 20 euron (alv 0 %) maksutapalisä. Jos saman ryhmän osallistujat ilmoitetaan keskitetysti yhdellä lomakkeella, 20 euron maksutapalisä tulee yhteislaskulle vain kerran. Vastaavasti mikäli saman organisaation osallistujat ilmoittautuvat itsenäisesti, lisätään jokaiseen tilattuun laskuun maksutapalisä.

HUOM! Mikäli ilmoittautumisen yhteydessä on annettu puutteelliset tai virheelliset laskutustiedot, veloitamme uuden laskun laatimisesta 20 euroa (alv 0 %) aiemman maksutapalisän lisäksi.

 

Peruutusehdot:
Peruutuksen voi tehdä kuluitta 26.10.2018 saakka, mutta mahdollista maksutapalisää ei palauteta. Tämän päivämäärän jälkeen tulleet peruutukset tai osallistumatta jättämiset veloitetaan kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi myös siirtää kuluitta toisen samassa organisaatiossa työskentelevän henkilön nimiin. Pyynnöt peruutuksista, maksun palautuksista ja osallistujamuutoksista on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen utaconferences@uta.fi.