Ilmoittaudu itse tai ilmoita ryhmä Kasvatustieteen päiville tällä lomakkeella. Jos ilmoitat ryhmän, voivat ryhmän jäsenet käydä muuttamassa tai lisäämässä tietojaan heidän sähköposteihinsa tulevassa vahvistusviestissä olevien linkkien kautta.

Osallistumismaksut:
Osallistumismaksu (alv 0 %) sisältää päivien ohjelman, kahvitarjoilut, lounaat, sekä iltatilaisuuden Tampereen yliopistolla to 15.11.

Hinnat 22.10 saakka:
Early Bird/Suomen Kasvatustieteellisen seuran jäsenet 160 €
Early Bird/Ei-jäsenet 190 €
Early Bird/Perustutkinto-opiskelijat 80 € *

Hinnat 23.10. alkaen:
Suomen Kasvatustieteellisen seuran jäsenet 210 €
Ei-jäsenet 250 €
Perustutkinto-opiskelijat 100 € *

* Koskee vain päätoimisia perustutkinto-opiskelijoita. Varaudu esittämään opiskelijakortti päiville saapumisen yhteydessä.

Maksutavat:
Osallistumismaksu(t) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä joko verkkopankissa, luottokortilla tai PayPal-maksuna ilman maksutapalisää. Maksuvaihtoehdoksi voi valita myös laskutuksen, jolloin laskun loppusummaan lisätään 20 euron (alv 0 %) maksutapalisä. Jos saman ryhmän osallistujat ilmoitetaan keskitetysti yhdellä lomakkeella, 20 euron maksutapalisä tulee yhteislaskulle vain kerran. Vastaavasti mikäli saman organisaation osallistujat ilmoittautuvat itsenäisesti, lisätään jokaiseen tilattuun laskuun maksutapalisä. Mikäli ilmoittautumisen yhteydessä on annettu puutteelliset tai virheelliset laskutustiedot, veloitamme uuden laskun laatimisesta 20 euroa (alv 0 %) aiemman maksutapalisän lisäksi.

Peruutusehdot:
Peruutuksen voi tehdä kuluitta 2.11.2018 saakka, mutta mahdollista maksutapalisää ei palauteta. Tämän päivämäärän jälkeen tulleet peruutukset tai osallistumatta jättämiset veloitetaan kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi myös siirtää kuluitta toisen samassa organisaatiossa työskentelevän henkilön nimiin. Pyynnöt peruutuksista, maksun palautuksista ja osallistujamuutoksista on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen utaconferences@uta.fi.