Sano se sävelin – teatterimusiikin timantteja Tampereelta

 

Laskiaisgaalaa juhlittiin lauantaina 10.2.2018 Tampereen yliopistolla. Lämmin kiitos osallistujille!

Linkit käsiohjelmaan ja kuvagalleriaan:

Sano se sävelin – teatterimusiikin timantteja Tampereelta -käsiohjelma.

Laskiaisgaalan kuvagalleria.

* * * * *

Laskiaisgaalassa lähdetään aikamatkalle teatterin ja musiikin kiehtovaan maailmaan. Konsertissa kuullaan otteita tamperelaisten teattereiden menneistä, nykyisistä ja tulevista musiikkiteatteriesityksistä. Iki-ihanat musikaalisävelmät ja uuden musiikkiteatterin parhaat herkut ovat teille valmistaneet Tampereen yliopiston näyttelijäopiskelijat säveltäjä-kapellimestari Eeva Kontun johdolla.

Konsertin jälkeen nautimme illallisen Juhlasalin aulassa. Laskiaisgaalan jatkot tanssitaan Alakuppilassa Son Moro -orkesterin tahdissa.

Laskiaisgaalassa on mahdollisuus tutustua Nätyn etäläsnäoloteknologiaan Cheers to Theatre! –pisteellä, joka toteutetaan yhteistyössä Coventryn yliopiston kanssa.

Kutsuvieraat ovat saaneet sähköpostiinsa kutsun, jossa on henkilökohtainen ilmoittautumislinkki, jonka kautta he ilmoittautuvat. Kutsuvieraiden osallistuminen Laskiaisgaalaan on maksutonta.

Laskiaisgaalaan voi ostaa illalliskortteja ja näin tukea Tampereen yliopiston nuorten tutkijoiden työtä. Illalliskortin hinta on 220 euroa ja se sisältää gaalan ohjelman ja illallisen juomineen.

Laskiaisgaalan pukukoodi on smokki, tumma puku tai teeman mukainen asu.

Lämpimästi tervetuloa!

Tampereen yliopisto
Tampereen yliopiston Tukisäätiö

 

Lisätiedot: Kristiina Tuokko, kristiina.tuokko@uta.fi, 050 345 1051

 

Tampereen yliopisto