Tervetuloa My Optimal Hospital –konferenssiin Tampereelle 12. – 13.9.2019!

 

My Optimal Hospital konferenssi tarjoaa monipuolisen katsauksen sairaalatoiminnan ja sairaalan prosessien optimointiin.

Teemoina ovat sairaalan tilaratkaisut, asiakaslähtöinen tilasuunnittelu ja tilojen kehittäminen sairaalan toiminnan ehdoilla. Miten rakennetaan viihtyisä mutta tehokas sairaalaympäristö, joka parhaiten palvelee tulevaisuuden hoitotarpeita?

Sairaalakehittämistä tarkastellaan eri toimintojen näkökulmista huomioiden esimerkiksi poliklinikat, osastot, tehohoito, ensiapu ja leikkaustoiminta sekä opetuksen ja harjoittelun järjestäminen.

Tule kuulemaan, millaisia innovatiivisia ratkaisuja sairaalaympäristöissä on toteutettu eri puolilla maailmaa. Voit myös esitellä omaa ratkaisuasi vapaiden esitysten sessiossa tai posterinäyttelyssämme.

Konferenssi sisältää luentoja, posteriesityksiä, yhteistyökumppaneiden näyttelyn, opastetun kierroksen Tampereen yliopistollisen sairaalan uudistetuissa tiloissa sekä iltaohjelmaa. Puhujia konferenssissa on lähes kymmenestä eri maasta. Katso ohjelma täältä (PDF)

 

Kenelle?

Konferenssiin odotetaan noin 300 sairaalapäättäjää ja kehittäjää sekä sairaalasuunnittelun ja sairaalarakentamisen asiantuntijaa.

 

Järjestäjät

Konferenssin järjestävät Tampereen yliopistollinen sairaala sekä Tampereen yliopisto.