Sosiaalipolitiikan päivät järjestetään tänä vuonna Tampereen yliopistolla 25.-26.10.2018 teemalla Sosiaalipolitiikka 2030: Köyhille, kunnollisille vai kaikille? Päivillä pohditaan muun muassa, millaista tulevaisuuden sosiaalipolitiikkaa meneillään olevat sote-uudistus, maakuntauudistus ja työttömyysturvauudistus rakentavat.

Päivien pääpuhujiksi ovat lupautuneet työn ja hoivan tutkija, professori Sue Yeandle Sheffieldin yliopistosta sekä vertailevan kansantaloustieteen ja sosiaalipolitiikan sekä hyvinvointivaltion muutoksen tutkija, professori Jane Gingrich Oxfordin yliopistosta. Pääpuhujana kuullaan myös suomalaista sosiaalipolitiikan tutkijaa, yliopistonlehtori Helena Hirvosta Itä-Suomen yliopistosta.

Sosiaalipolitiikan päivien työryhmien haku on päättynyt. Työryhmiä toivotaan yhteiskunta- ja sosiaalipolitiikan kaikilta aloilta. Erityisesti toivomme ehdotuksia päivien teemaan Sosiaalipolitiikka 2030: Köyhille, kunnollisille vai kaikille? liittyen, mutta toivotamme tervetulleiksi myös muut ajankohtaiset sosiaalipoliittisia kysymyksiä käsittelevät ehdotukset.

Työryhmäehdotusten pituus on 250–300 sanaa ja siitä tulee ilmetä työryhmän teema sekä puheenjohtaja(t). Työryhmien kieli voi olla suomi, ruotsi tai englanti. Ehdotus palautetaan liitetiedostona .doc / .docx, .txt tai .rtf muodossa.

Työryhmähaku on päättynyt. Sosiaalipolitiikan päivien 2018 työryhmät löytyvät täältä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan tekemään innostava konferenssi!

 

Lisätietoja:

Markku Sippola, markku.sippola@uta.fi