Teknisen viestinnän juhlaseminaari

27.11.2017 Tampereen yliopisto, Pinni B -rakennus, luentosali B1100

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 20 vuotta siitä, kun Tampereen yliopistossa aloitettiin teknisen viestinnän koulutus. Raameina ovat olleet käännöstieteen laitos, kieli- ja käännöstieteiden laitos, kieli-, käännös- ja kirjallisuustieteiden yksikkö ja uusimpana viestintätieteiden tiedekunta. Ydinajatus on kuitenkin pysynyt samana: teknisen viestijän keskeisten viestinnällisten ja välineellisten taitojen harjaannuttaminen. Toimintaa on alusta asti myös ohjannut yritysyhteistyön periaate: yritysluennoitsijat, yritysvierailut, työharjoittelu, tutkielmat yritysten tarpeisiin ja opetussuunnitelmatyön neuvottelukunta.

Teknisen viestinnän erikoistumisopintoja on suorittanut 206 opiskelijaa. Lisäksi vuodesta 2000 lähtien on järjestetty erilaisia täydennyskoulutuksia, joiden kautta moni on löytänyt uuden uran.

Merkkivuoden kunniaksi järjestämme koko päivän juhlaseminaarin maanantaina 27.11.2017. Tervetulleita ovat kaikki teknisestä viestinnästä kiinnostuneet, mutta eritoten kutsumme mukaan yliopistomme teknisen viestinnän alumnit, olipa takana sitten perustutkinto-ohjelma tai täydennyskoulutus. Seminaariin on vapaa pääsy.

Luvassa on jälleennäkemisiä, verkostoitumista ja kiinnostavia esityksiä ajankohtaisista ja ajattomista teemoista.

Tule mukaan!