TUTKIJOIDEN YÖ TAMPEREELLA 28.9.2018 Klo 10-22

 

Kättele robottia, hyppää virtuaalitodellisuuteen

Tänä vuonna tapahtuman pääpaikkana on Kauppakeskus Ratina, jossa on mukana niin Tampereen ammattikorkeakoulun kuin Tampereen yliopistojenkin tutkijoita. Paikan päällä pääsee vaikka kättelemään robotteja ja kurkistamaan virtuaalitodellisuuteen. Pääpuhujana Ratinassa on omien unelmiensa toteuttaja Arman Alizad. Paikalla on myös Ursan planetaario ja nuorempia tieteenystäviä viihdyttää pop-up Heurekan liikkuva tiedeshow.

Glamouria, kierrätystä ja energiataloutta Vapriikissa

Ratinan lyhyiden tutkimusiskujen lisäksi kuullaan Museokeskus Vapriikissa pidempiä puheenvuoroja. Niissä paneudutaan kestävän kehityksen ja energiatalouden tulevaisuuteen sekä Marilyn-näyttelyn teeman mukaisesti glamouriin.

Lastenohjelmaa Rullassa

Lapsille ohjelmassa on myös Lumate-keskuksen tiedepajoja Lastenkulttuurikeskus Rullassa Kulttuurikeskus Laikussa. Tutkijoiden yön koululaisohjelmassa yläkoululaisille on luentoja yliopistojen kampuksilla ja alakoululaisille suunnatussa ohjelmassa tutkijat vierailevat alakouluissa kertomassa työstään ja tutkimuksestaan.

Iltaviihteenä Science Slam stand-up -kisa Klubilla

Tutkimuksenteon viihteellisempää puolta edustaa jälleen illan Science Slam, jossa rohkeat tieteentekijät astuvat Pakkahuoneen Klubin lavalle ja esittelevät tutkimustaan yleisölle mahdollisimman viihdyttävästi.

Kaikki tapahtumat ovat maksuttomia ja kaikille avoimia, tervetuloa!

Katso koko ohjelma

Tämä tapahtuma valokuvataan ja videoidaan, joten siirryttyäsi tapahtuma-alueelle saatat tulla kuvatuksi. Kun siirryt alueelle, annat tilaisuuden järjestäjille ja Euroopan komissiolle luvan tallentaa sinua koskevaa kuva- ja äänimateriaalia ja käyttää tallenteita harkintansa mukaan. Samalla vapautat järjestäjät ja Euroopan komission kaikesta asiaan liittyvästä vastuusta.


Photography and filming is taking place at Researsher' night 2018 -event. If you enter this area, you may be filmed and have your picture taken. By entering this area, you are giving consent to the organisers and the European Commission to film, photograph, and to make sound recordings of you, and to use such recordings and images at their discretion. You hereby release the organisers and the European Commission from any liability in connection with the above.