Ilmoittaudu Työelämän tutkimuspäiville 1.-2.11.2018

 

Ilmoittautumisaika perusmaksulla 20.9. – 22.10.2018 klo 23.59.

Jälki-ilmoittautumisaika korotetulla osallistumismaksulla 23. – 29.10.2018 klo 23.59 tai paikan päällä.

Kaikkien osallistujien, myös esitysten pitäjien ja työryhmäkoordinaattorien, tulee ilmoittautua Työelämän tutkimuspäiville konferenssin ilmoittautumislomakkeella ja maksaa osallistumismaksu.

Osallistumismaksu ja illallismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä joko verkkopankissa, luottokortilla tai PayPal-maksuna ilman maksutapalisää. Maksuvaihtoehdoksi voi valita myös laskutuksen, jolloin laskun loppusummaan lisätään 20 euron (alv 0 %) maksutapalisä. Lasku lähtee järjestelmästä automaattisesti heti ilmoittautumisen jälkeen.

Mikäli ilmoittautumisen yhteydessä on annettu puutteelliset tai virheelliset laskutustiedot, veloitamme uuden laskun laatimisesta 20 euroa (alv 0 %) aiemman maksutapalisän lisäksi.

Huom! TaY:n osallistuja, lomake edellyttää tiedon tiedekunnastasi sekä kustannuspaikan tai projektin numerosta, jolta osallistumismaksu veloitetaan sisäisenä siirtona. Varmista em. tiedot ennen kuin ryhdyt täyttämään lomaketta.

 

Osallistumismaksut (sisältää osallistumisen konferenssin ohjelmaan, 2 x iltapäiväkahvit ja konferenssimateriaalin)

  • 100,00 euroa: kaikki osallistujat (ml. jatko-opiskelijat ja apurahatutkijat)
  •   30,00 euroa: perustutkinto-opiskelijat ja eläkeläiset
  • 160,00 euroa: kaikki jälki-ilmoittautujat (23. – 29.10.2018 tai paikan päällä)
  • +35,00 euroavastaanotto Puistotornissa

 

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT.

Voimassa oleva opiskelijakortti tai eläkeläiskortti esitettävä tapahtumassa rekisteröitymisen yhteydessä.

 


Peruutusehdot

Peruutuksen voi tehdä kuluitta 21.10.2018 saakka, mutta mahdollista maksutapalisää ei palauteta. Tämän päivämäärän jälkeen tulleet peruutukset tai osallistumatta jättämiset veloitetaan kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi myös siirtää kuluitta toisen samassa organisaatiossa työskentelevän henkilön nimiin. Ilmoitukset peruutuksista ja pyynnöt maksun palautuksista sekä osallistujamuutoksista on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen tyoelaman.tutkimuspaivat@uta.fi.

Ilmoittautumisvahvistus lähetetään automaattisesti sähköpostitse.